hedendaagse tuinen
Een diepgewortelde liefde
voor de natuur
 

Het bloemencentrum van Hoondert Ovezande

Sommigen gaan ervoor naar de Keukenhof. Daar kun je ze wel bewonderen, maar ze mee naar huis nemen is niet echt de bedoeling van al die prachtig aangelegde bloemenvelden. Als u geen zin meer heeft in ‘kijken, maar niet aanraken’, komt u toch gewoon naar ons bloemencentrum? Daar mag u alles aanraken en u kunt er ook meteen een prachtig boeket voor thuis laten maken.

Particulieren

Snijbloemen, bloemstukken, kamerplanten en meer. In ons bloemencentrum vindt u het allemaal. Mooi om uw huis mee op te fleuren of een kennis op te beuren. Boeketten kunt u door ons laten maken, maar wij verkopen ook diverse bloemisterij-artikelen om zelf bloemstukken mee te maken.

Wilt u leren hoe u met deze artikelen mooie bloemstukken maakt? Wij geven ook cursussen en workshops over verschillende onderwerpen binnen het bloemenvak. Zo verrast u gegarandeerd vrienden en familie. Meer weten?

Ons bloemencentrum staat het hele jaar in bloei, maar toch is het voorjaar ook voor ons speciaal. Dan hebben we namelijk prachtige geraniums, viooltjes en ander perkgoed voor u.

Bestel bij ons ook uw bloemengroet, rouwarrangement, trouw/rouwboeket of een compleet  bruidsarrangement.  

Graag verzorgen wij uw rouwarrangementen. Wij begrijpen dat een rouwarrangement voor een van uw dierbaren erg persoonlijk is. Daarom willen wij uw laatste groet zoveel mogelijk laten aansluiten bij datgene wat u fijn vindt. Om die reden verwerken wij vaak op verzoek, een of meerdere voorwerpen die voor de overledene erg belangrijk waren, in het rouwarrangement. Natuurlijk willen wij u graag adviseren over de mogelijkheden.

Bedrijven

Planten zijn onmisbaar in een florissant bedrijf. Wij leveren en onderhouden uw kantoorbeplanting, zoals planten op basis van hydrocultuur. Doordat die laatstgenoemde planten in water zijn gekweekt, zijn ze makkelijk te onderhouden en zijn ziektes eenvoudiger onder de duim te houden.

Heeft u echt iets te vieren, dan wilt u natuurlijk wat groter uitpakken. Bij bijzondere gebeurtenissen, zoals kerstvieringen, recepties, jubileums of presentaties, kunt u ons uw bedrijfsruimte laten aankleden. Of kies voor een bloemengroet bij recepties, jubileums en verjaardagen. 

Het laten aankleden van bedrijfsruimtes met bijvoorbeeld een bloemengroet, kan ook als uw bedrijf niet in de buurt ligt. Dan zorgen wij dat uw bestelling bezorgd en verzorgd wordt via Fleurop.

Wilt u een werknemer of collega feliciteren met een verjaardag of bijzondere prestatie? Iemand een hart onder de riem steken of condoleren met een verlies? Wij verzorgen uw boeketten en rouwarrangementen.